Diavolo пелетна пещ за пица
- 0
- 1
- 40 cm
- Стоката не е на склад и трябва да се поръча. Тази стока не е налична в момента. Оставете ни своя имейл и ще ви уведомим веднага щом бъде налична!
- Експресна доставка
- 14 дни за връщане
Основна информация
Стилна пещ на пелети: за градината, терасата или балкона
Хрупкави пици: с 13" камък за пица (33 х 33 см.)
Лесно запалване: отопление с дървени пелети
Описание на продукта
Най-добри гурме резултати напълно без електричестви: уникалната пещ за пица Diavolo от Klarstein ще ти помогне да приготвиш вкусни ястия на истински огън. Пица, хляб на пещ, месо, зеленчуци или сладкиши - изпечени по традиционен начин, но с най-модерна технология с пещта на пелети имат уникален вкус. Постави Diavolo навън, напълни задната част с дървени пелети и я загрей на необходимата температура. Вграденият термометър бързо ще ти покаже точната температура, докато конструкцията от неръждаема стомана ще се погрижи за бъзрото разпределение на температурата а интересният комин осигурява добро изтегляне на дима.
Качества
- работи с дървени пелети
- съд за пелети, който се пълни отзад
- не е необходимо никакво захранване
- с практичен комин
- безопасно запалване
- с 13" камък за пица
- вграден термометър
- изобразяване на темпертаурата: 38-430 °C
- CrystalSteel Concept
- конструкция от неръждаема стомана
- гладки повърхности за лесно почистване
- сгъваема дръжка
- лесно преместване
- включително разнообразно оборудване
- в наличност в 4 цвята: червен, черен, син и сребърен
Размери и технически подробности
- цялостни размери: прибл. 40 х 74,5 х 50 см. (Ш х В х Д)
- размери на камъка за пицаЛ прибл. 33 х 33 см. (Ш х Д)
- размери на приставката за месо: прибл. 27,5 х 26,5 см. (Ш х Д)
- размери на тавичката за откапване: прибл. 28 х 27,5 см. (Ш х Д)
- размери на лопатката за пица: прибл. 25,5 х 42,5 см. (Ш х Д)
- тегло: прибл. 16 кг.
Какво ще бъде доставено
- 1 х пелетна пещ за пица
- 1 х камък за пица
- 1 х приставка за месо
- 1 х тавичка за откапване
- 1 х лопатка за пица
- 1 х повдигач за тавата
- 1 х лопатка за пелети
- ръководство за употреба на няколко езика
Условия за доставка
Вашата поръчка ще бъде доставена с куриерска фирма МБМ експрес на посочен от Вас домашен или служебен адрес. Този адрес може да е друг от адреса за фактура. Също така може да изберете адрес на Ваш роднина или приятел, ако не сте вкъщи през деня. Вашата поръчка ще бъде доставена от куриерска фирма МБМ експрес на желания адрес. Този адрес може и да е друг от адреса за фактура. Задайте и Вашия телефонен номер, за да можете да уточните доставката с куриерската фирма. Този продукт може да бъде поръчан предварително. Обръщаме внимание, че в този случай може доставката да се забави с няколко дни. 599 zł
Към този продукт все още няма ревюта.
Buon prodotto, bisogna fare attenzione a non mettere troppo pellet. Cuoce bene pizza, spiedini, bistecche ecc. il pollo deve essere aperto a metà e schiacciato altrimenti non entra
Добър продукт, трябва да внимавате да не сложите много пелети. Приготвя добре пица, шишчета, пържоли и др. пилето трябва да се отвори наполовина и да се притисне иначе няма да пасне
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Soirée pizza en famille un régal, pizza bonne ,cuite au feu de bois granulés.
Медийният продукт не можа да бъде зареден. Семейна вечер за пица, лакомство, добра пица, приготвена на огън с дървени пелети.
Un bon bolle de granulés pour cuir 2 pizzas Faire préchauffer porte fermée on va dire 10 minutes , et cuir porte ouverte ( surveiller) et tourner la pizza car le fond cuit assez vite . Et si vous fermer la porte les flamme vont occuper tous le plafond du four parfait pour bien faire gratiner mes juste quelque seconde , on ouvre on ferme etc et votre pizza sera plus que nickel
Добра купа с пелети за готвене на 2 пици Загрейте предварително със затворена врата, да речем 10 минути, и гответе с отворена врата (гледайте) и обърнете пицата, защото основата се готви доста бързо. И ако затворите вратата, пламъците ще заемат целия таван на фурната, идеален за запичане на моята пица само за няколко секунди, отваряме, затваряме и т.н. и вашата пица ще бъде повече от перфектна
Après avoir eu un précédent four qui chauffait trop et du coup brûlait les pizzas, celui-ci pour le moment est excellent c’est un cadeau que j’ai fait La personne est ravi il s’éclate comme un pizzaiolo ️
След като имах предишна фурна, която нагряваше твърде много и следователно изгаряше пиците, тази за момента е отлична, това е подарък, който направих Човекът е възхитен, че се забавлява като готвач на пица ️
On en a pour son argent! Très satisfait de mon achat Attention à mettre régulièrement un peu de Pellet pour maintenir une température satisfaisante
Струваше си парите! Много съм доволен от покупката си Внимавайте редовно да добавяте малко пелети, за да поддържате задоволителна температура
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. On recommande !
Медийният продукт не можа да бъде зареден. Препоръчваме!
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Four a pizza peu cher qui, une fois les granulés enflammés monte très vite a 400-500 degrés. La température remonte des qu on rajoute du granulés. 2 mn de cuisson. Pour des pizzas savoureuses . Déjà 10 pizzas de fait en 2 utilisations... Je recommande
Медийният продукт не можа да бъде зареден. Евтина пещ за пица, която след като се запалят пелетите вдига много бързо до 400-500 градуса. Температурата се повишава веднага щом се добавят пелетите. 2 минути готвене. За вкусни пици. Вече направих 10 пици за 2 ползвания... Препоръчвам
chauffe tres fort au fond ......est pas assez en facade mauvaise repartition de la chaleur est reserve a granulé pas assez importante
загрява много силно отдолу ......не е достатъчно отпред лошо разпределение на топлината е запазено за пелети не е достатъчно важно
Buon prodotto ma bisogna trovare il modo per renderlo un po’ più pratico.
Добър продукт, но трябва да намерим начин да го направим малко по-практичен.
Excellent produit ! Petit bémol... Chauffe tellement qu'il consomme beaucoup de granulats. Pour le reste 10/10 pour pizza et tarte flambée.
Отличен продукт! Малък минус... Загрява толкова много, че харчи много инертни материали. За останалите 10/10 за пица и тарт фламбе.
Prodotto Comprato 2 Settimane Fa. Arrivato in 5 Giorni dalla germania. ben imballato e con tutti i componenti all'interno. Il montaggio è stato molto facile ed intuitivo. Ragazzi il materiale del fornetto è quello che è, ovviamente non è un fornetto della OONI.. E' Acciaio , non so quanto potrà durare. Ma finche Dura fa verdura!! Premesso che: La pizza l'ho fatta SEMPRE con il forno elettrico, ho deciso di cimentarmi anche in questa nuova Specialità. La prima volta che ho provata a farla, non e uscita un gran che, proprio perche avevo il bisogno di capire come funzionava. Quindi la temperatura per la cottura,il pellet da mettere, quante volte bisognava girarla nel fornetto E soprattutto i tempi per la cottura. Proprio Ieri ho deciso Di riprovarci e vi dico com'e andata. INGREDIENTI PER 4 PERSONE: -300 Gr Farina 0 Per Pizza. -250 Gr Farina Manitoba. -Lievito per Pizza 7 Gr. -Olio Q.b -Sale Q.b -Acqua 300 ml IL FORNO VA ACCESO 20-30 MIN PRIMA DI INSERIRE LE PIZZE. IN MODO CHE LA PIETRA SI RISCALDI BENE. Alimentato a pellet di ABETE(per la prova Ho utilizzato Quelli) e dei piccoli tagli di legno . BISOGNA: Sempre mettere ogni 5/6 minuti una palettina di pellet all'interno per tenere la temperatura tra i 350 ed i 380/400 gradi. APRIRE QUANDO E NECESSARIO PER GIRARE LA PIZZA altrimenti si brucia nella parte infondo al fornetto. Io di solito lo faccio dopo un 50 Secondi più o meno e poi richiudo per un'altro minutino. La pizza la tengo nel fornetto per circa 5 min per Cuocerla bene. Il Risultato questa volta è stato molto buono!!! In fondo Avete le foto. Ho Sfornato 5 pizze 2 Margherite 1 Patate e salsiccia 1 Margherita con funghi 1 Melanzane Zucchine e peperoni Sicuro la valutazione di questo fornetto e buona!! Ricordatevi: Deve essere un piacere cucinare la pizza. E bisogna provare e riprovare per poterla farla venire bene!!
Продуктът е закупен преди 2 седмици, пристигнал за 5 дни от Германия. добре опакован и с всички компоненти вътре. Сглобяването беше много лесно и интуитивно. Хора, материала на фурната е какъвто е, явно не е фурна от стомана, не знам колко ще издържи. Ама стига Dura прави зеленчуци!! Като се има предвид, че: ВИНАГИ съм правила пица на електрическа фурна, реших да пробвам и този нов специалитет. Първият път, когато се опитах да го направя, не се получи много добре, точно защото трябваше да разбера как става. И така, температурата за готвене, пелетите, които да сложите, колко пъти трябваше да се обърне във фурната и най-вече времената за готвене. Точно вчера реших да опитам отново и ще ви кажа как е минало. СЪСТАВКИ ЗА 4 ДУШИ: -300 гр. 0 брашно за пица. -250 гр брашно Манитоба. -Мая за пица 7 гр. -Олио на вкус -Сол на вкус -Вода 300 мл ФУРНАТА ТРЯБВА ДА СЕ ВКЛЮЧИ 20-30 МИН. ТАКА ДА СЕ НАГРЕЕ КАМЪКЪТ ДОБРЕ. Зарежда се с пелети FIR (използвах тези за теста) и малки парчета дървесина. ВИЕ ТРЯБВА: Винаги поставяйте малък палет с пелети вътре на всеки 5/6 минути, за да поддържате температурата между 350 и 380/400 градуса. ОТВОРЕТЕ КОГАТО Е НЕОБХОДИМО ДА ОБЪРНЕТЕ ПИЦАТА иначе ще загори на дъното на фурната. Обикновено го правя след 50 секунди повече или по-малко и след това затварям отново за още една минута. Държа пицата във фурната за около 5 минути, за да се изпече добре. Резултатът този път беше много добър!!! Най-отдолу имаш снимките. Изпекох 5 пици 2 Маргарита 1 Картофи и наденица 1 Маргарита с гъби 1 Патладжан Тиквички и чушки Оценката на тази фурна със сигурност е добра!! Запомнете: Готвенето на пица трябва да е удоволствие. И трябва да опитвате и опитвате отново, за да се получи добре!!
bonjour ce premier commentaire pour parler de l'emballage du colis. en voulant sortir le four du carton d'origine, la plaque réfractaire est tombée ( elle se trouvait juste ne dessous du four sans être attaché). elle s'est cassée. dommage. je ne voulais pas mettre une étoile car je n'ai pas essayé encore le four mais il est exactement comme je l'espérais. il me manque juste une pierre !!!
здравейте този първи коментар, за да говорим за опаковката на пакета. при опит за изваждане на фурната от оригиналната кутия падна огнеупорната плоча (беше точно под фурната без да е закрепена). развали се. Срам. Не исках да давам звезда, защото още не съм пробвала фурната, но е точно както се надявах. Само едно камъче ми липсва!!!
Ich hatte die Wahl zwischen Elektro und Pellet. Nach ein wenig überlegen und Empfehlung eines Freundes entschied ich mich für Pellet um unabhängig zu sein. Eins vorweg, es war die falsche Entscheidung. Also für mich ;-) Trotzdem werde ich den Ofen behalten, er tut was er soll. Aber,..... Hier ein paar Anmerkungen für interessierte. Geschmack super. Handling bedarf einiges an Übung. Einfach einschalten, aufheizen los gehts (wie z.B. bei Elektro) ist nicht. Das gröste Problem, die Hitze. Er erreicht durchaus 400-450 Grad, aber nur leider überwiegend Oben. Nach ein wenig probieren mache ich es wie folgt. Getestet mit Pellets. Ofen anheizen und mind. 1x Behälter leer machen damit sich auch der Pizzastein aufheizt. Evtl. besser 2 Behälter. Warten bis Temperatur auf 250 Grad sinkt. Jetzt Pizza direkt rein auf den Stein. Öfter drehen, aufpassen dass nichts anbrennt. Wenn Pizza fertig, Temp. kontrollieren. Wenn 200 Grad oder weniger, dann erst nochmal anheizen und Stein die Wärme annehmen lassen. Erst wenn Thermometer wieder auf 250 Grad, dann neue Pizza rein. Ihr merkt schon, man muss immer was tun und die angegebenen 5-8 Pizzen pro Heizgang bekommt man nicht hin. Also ich zumindest nicht. Ich schaffe max. 2, sonst ist oben alles angebrannt und unten alles labbrig. Aber wenn ich es wie beschrieben mache, dann überzeugt der Geschmack durchaus und es ist halt eben auch eine nette Beschäftigung. Man muss das ganze halt celebrieren. Schalter auf ON und Pizza nach Pizza rein schieben kann ja jeder. ;-) Zum Schluss was zur Verarbeitung und Qualität. Die Bleche sind stellenweise schlecht bis gar nicht entgratet, Achtung scharf ! Aber Qualität ist bei weitem nicht schlecht. Klar gehts besser, aber bedenkt man den Preis ist es Ok. Aufbau ist Super einfach. Alles in Allem vergebe ich ein Gut.
Имах избор между електрически и пелетни. След известно обмисляне и препоръка на приятел избрах Pellet да бъде самостоятелен. Първо, това беше грешно решение. Така че за мен ;-) Все пак ще запазя фурната, тя прави каквото трябва. Но,..... Ето няколко бележки за интересуващите се. страхотен вкус. Боравенето изисква известна практика. Просто включете, загрейте и изключете (както при електрическия например) не е възможно. Най-големият проблем е жегата. Определено стига до 400-450 градуса, но за съжаление предимно на върха. След малко опити го правя по следния начин. Тествано с пелети. Загрейте фурната и изпразнете съда поне веднъж, за да се загрее и камъкът за пица. Вероятно по-добре 2 контейнера. Изчакайте, докато температурата падне до 250 градуса. Сега пицата направо върху камъка. Обръщайте често, като внимавате нещо да не изгори. Когато пицата е готова, проверете темп. Ако е 200 градуса или по-малко, първо го загрейте отново и оставете камъка да абсорбира топлината. Само когато термометърът се върне на 250 градуса, тогава влиза нова пица. Както виждате, винаги трябва да правите нещо и не можете да направите посочените 5-8 пици на цикъл на нагряване. Поне аз не. Мога да се справя с максимум 2, иначе отгоре всичко е изгоряло, а отдолу всичко е хилаво. Но ако го направя, както е описано, вкусът определено е убедителен и това е просто добра работа. Трябва да празнувате всичко. Всеки може да плъзне превключвателите на ВКЛ. и пица след пица. ;-) И накрая какво ще кажете за обработката и качеството. Листовете са лошо очистени на места или изобщо не са, внимание: остри! Но качеството далеч не е лошо. Разбира се, че може и по-добре, но предвид цената е ок. Конструкцията е супер лесна. Като цяло давам добро.
facile, transportable, tres bien pour nous, pizza un peu brulée sur 1 coté mais il faut perséverer ce soir on remet ça, voir s'il y a de l'amélioration
лесен, преносим, много добър за нас, пицата е малко изгоряла от едната страна, но трябва да издържим тази вечер, ще го направим отново, вижте дали има подобрение
Schnell hochgeheizt und einsatzbereit. Alle sind begeistert. Der Pizzaofen ist sehr hochwertig verarbeitet! Geschmack der fertigen Pizza ist soooooo gut!
Загрява бързо и е готов за употреба. Всички се вълнуват. Пещта за пица е много качествена! Вкусът на готовата пица е много добър!
Absolute Kaufempfehlung
Абсолютна препоръка за покупка
température du four à 400 degrés monte en 10 minutes ,attendre un peu plus si on veut que le pierre soit a une température à 300degrés. ,Durée d'une pizza de 250g environ 2 mn ,penser à la retourner au bout d'une minute . penser a recharger de granulés entre deux cuissons de pizzas . Personnellement je met deux morceaux de charbon de bois pour maintenir la chaleur puis rajoute des granulés pour atteindre les 400 degrés. vous pouvez aussi finir la cuisson la porte ouverte si la flamme lèche bien la voute et la pierre très chaude ( 300 degrés) . bon appétit à vous .
температурата на фурната до 400 градуса се повишава за 10 минути, изчакайте още малко, ако искате камъкът да е с температура 300 градуса. ,Продължителност на пица от 250 г приблизително 2 минути, не забравяйте да я обърнете след минута. помислете за презареждане на пелети между две сесии за готвене на пица. Лично аз слагам две парчета въглен, за да поддържам топлината, след което добавям пелети, за да достигна 400 градуса. можете също да завършите готвенето с отворена врата, ако пламъкът облизва добре покрива и камъкът е много горещ (300 градуса). приятен апетит.
Der Pizzaofen hält seine Temperatur und es macht Spaß mit ein wenig Übung werden die Pizzen richtig lecker und es geht schnell
Фурната за пица поддържа температурата си и е забавно с малко практика, пиците са наистина вкусни и стават бързо
Ich bin ja etwas misstrauisch gewesen bei diesem Pizzaofen und ob es sich überhaupt lohnt, einen extra Ofen zu kaufen. Er hat aber gegenüber dem klassischen Backofen einige wesentliche Vorteile: Die Pizza ist in 2-3 Minuten fertig, somit kann man viele kleinere Pizzen machen und eine nach der anderen reinfeuern. Außerdem wird durch die hohen Temperaturen der Teig wirklich schön knusprig, so wie man es vom Italiener kennt. Wenn man 2 Pizzen reinmachen will, müssen diese schön klein sein. Da die Konstruktion aus Edelstahl ist, kann man den Ofen auch ohne Probleme in den Garten stellen. Alles in allem ein super Ofen zu einem anständigen Preis!
Бях малко подозрителен относно тази фурна за пица и дали изобщо си струва да купя допълнителна фурна. Въпреки това има някои съществени предимства пред класическата фурна: пицата е готова за 2-3 минути, така че можете да правите много по-малки пици и да ги печете една след друга. Освен това високите температури правят тестото наистина хубаво и хрупкаво, точно като в Италия. Ако искате да сложите 2 пици, те трябва да са хубави и малки. Тъй като конструкцията е изработена от неръждаема стомана, можете да поставите печката и в градината без никакви проблеми. Като цяло страхотна фурна на прилична цена!
haben es draußen im Wintergarten probiert und sind begeistert. die pellets sind nicht dazu. man muss sie also erst vorher kaufen. Sonst ist alles dabei und es kann auch sofort los gehen. an den Thermometer kann man gut die Temperatur überwachen. so klappt es auch gut - ich bin zufrieden. das Aussehen ist auch klasse.
пробвах го навън в зимната градина и съм развълнуван. пелетите не са включени. така че първо трябва да ги купите. Всичко останало е включено и можете да започнете веднага. Термометърът е добър начин за следене на температурата. Така става - доволен съм. външният вид също е страхотен.
Mise en marche absolument simple : 2 allume-feu sous le bac à pellets et 10 minutes d'attente pour avoir la chaleur attendue (450°c). Ajouter régulièrement des pellets à la fin de chaque cuissons pour maintenir la température. Pas de lavage à l'eau pour la pierre : laisser bruler en fin de cuisson et brosser ensuite. A froid, brosser l'intérieur du four pour éviter la suie. Bien fariner votre pate pour ne pas qu'elle colle sur la pelle. Laissez votre créativité s'exprimer mais vite : une pate imbibée d'eau (de sauce ou autre) colle ...
Абсолютно лесен за стартиране: 2 запалки под тавата за пелети и 10 минути изчакване, за да получите очакваната топлина (450°c). Добавяйте пелети редовно в края на всеки процес на готвене, за да поддържате температурата. Без измиване с вода за камъка: оставете да изгори в края на готвенето и след това изчеткайте. Когато е студена, изчеткайте вътрешността на фурната, за да избегнете сажди. Набрашнете добре тестото, за да не залепва за лопатата. Нека вашата креативност се изрази, но бързо: тесто, напоено с вода (сос или друго) залепва...
Forno fatto bene, la struttura esterna è un po delicata ma nel complesso è soddisfacente. Io lo uso a legna e fa bene il suo lavoro la cosa importante è mantenere sempre viva la fiamma
Фурната е добре направена, външната структура е малко деликатна, но като цяло е задоволителна. Ползвам го с дърва и си върши добре работата, важното е винаги да поддържа пламъка жив
Wir haben den Ofen extra für die nächste Camping und Festivalsaison gekauft, wenn wir mal wieder unterwegs sind. Da es dieses Jahr nicht mehr stattfindet, nutzen wir den Ofen jetzt für Pizzapartys mit Freunden. Der Aufbau ging sehr einfach und unkompliziert. Das Teil stand in 5 Minuten arbeitsfertig auf der Terrasse. Mit den Pellets ist eine einfache Lösung, man muss jedoch immer auf die richtige Temperatur achten. Die Pizzen sind bereits nach 1-2 Minuten knusprig und essfertig. Es musste keiner lange Warten und alle wurden Satt. Freue mich schon aufs Campen, noch eine Metallplatte zum draufstellen mitnehmen und lecker Pizza überall fertig machen. Hat sich gelohnt.
Купихме печката специално за следващия къмпинг и фестивален сезон, когато отново сме на път. Тъй като тази година не се случва, сега използваме фурната за пица партита с приятели. Конструкцията беше много лесна и неусложнена. Частта беше готова за работа на терасата за 5 минути. Използването на пелети е просто решение, но винаги трябва да внимавате за правилната температура. Пиците са хрупкави и готови за консумация само след 1-2 минути. Никой не трябваше да чака дълго и всички бяха пълни. Очаквам с нетърпение да къмпингувам, да взема още една метална чиния да я сложа и да правя вкусна пица навсякъде. Заслужаваше си.
Sehr beeindruckt von diesem Ofen. Es ist leicht, aber sehr stabil, leicht zu reinigen und heizt sich schnell auf. Das externe Thermometer ist sehr nützlich, um den richtigen Zeitpunkt zum Einlegen der Pizza zu kennen, wenn sie heiß ist. Der Holzspender lässt genügend Luft ein, damit das Feuer nach dem Anzünden fest bleibt. Ich freue mich auch darauf, das Fleischwerkzeug zu verwenden.
Много впечатлен от тази фурна. Той е лек, но много стабилен, лесен за почистване и загрява бързо. Външният термометър е много полезен, за да знаете точното време за поставяне на пицата, когато е гореща. Дозаторът за дърва пропуска достатъчно въздух, за да поддържа огъня стабилен, след като се запали. Също така очаквам с нетърпение да използвам инструмента за месо.
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Bien faire chauffer la pierre avant et ensuite la cuisson est rapide. Après la première utilisation ont ressens un peu plus le goût du feu de bois. Un très bonne achat le seul regret c'est d'avoir attendu trop longtemps avant de l'acheter.
Медийният продукт не можа да бъде зареден. Загрейте добре камъка преди това и след това се сварява бързо. След първата употреба ще усетите вкуса на дървесния огън още малко. Много добра покупка, единственото съжаление е, че сте чакали твърде дълго, преди да я купите.
impossible de faire deux pizza a la suite, la température chute a la vitesse grand v quand la porte est ouverte de plus faire cuire les pizza porte fermé brule le fromage. En outre, il faut constamment fourni le foyer. Toutefois le four fait de belle pizza quand on a pris le coup, alimentation du foyer et porte ouverte toute les 2 minutes, car la cuisson ce fait vite. Bon pour démarrer, mais le four a bois c'est le top.
невъзможно е да направите две последователни пици, температурата пада много бързо, когато вратата е отворена и при готвене на пиците при затворена врата сиренето изгаря. Освен това е необходимо постоянно да се осигурява дома. Въпреки това, фурната прави красива пица, когато я овладеете, захранвайки огнището и отваряйки вратата на всеки 2 минути, защото се готви бързо. Добре е да започнете, но фурната на дърва е най-добрата.
Compliqué de s adapter à la mise au four de la pizza et à sa cuisson
Сложна за адаптиране към поставяне на пицата във фурната и нейното готвене
Forno ben fatto con qualche pecca estetica sul fissaggio dell'esterno, imballo non eseguito in modo stabile, arrivato con piastra interna rotta,stata rimborsata ma a sito non disponibile dovuto fare da muratore, in complesso il forno funziona bene
Добре направена фурна с някои естетически недостатъци по външната фиксация, опаковката не е направена по стабилен начин, пристигна със счупена вътрешна плоча, възстановена сума, но обектът не е наличен поради зидар, като цяло фурната работи добре
Livraison rapide hyper bien emballée. Aucune casse à l intérieur. Le montage se fait très rapidement et très facilement. Les pieds sont suffisamment hauts pour ne pas brûler le support sur lequel le four est posé. La montée en température est ultra rapide et atteind plus de 400/450 degrés. Seuls bémols pas de housse de protection incluses, le système de verrouillage de la porte (2 encoches) est rudimentaire, et une pièce métallique à mettre dans le tiroir à pelets pour l installation de laquelle le mode d emploi n était pas clair du tout. Les temps de cuisson données sont trop approximatifs. Et aucune recette dans le manuel. On aurait bien aimé avoir des recettes de pâtes adaptées à ce four. La cuisson est parfaite mais il faut prendre le coup. Bien moins cher que ses concurrents pour une qualité identique.
Бърза доставка, супер добре опакован. Без счупване отвътре. Сглобяването става много бързо и много лесно. Краката са достатъчно високи, за да не изгори опората, върху която е поставена фурната. Покачването на температурата е ултра бързо и достига повече от 400/450 градуса. Единствените недостатъци са липсата на предпазен капак, системата за заключване на вратата (2 прореза) е елементарна и метална част за поставяне в чекмеджето за пелети, за монтаж на която инструкциите за употреба изобщо не бяха ясни. Посочените времена за готвене са твърде приблизителни. И няма рецепта в ръководството. Бихме искали да имаме рецепти за паста, адаптирани към тази фурна. Готвенето е перфектно, но трябва да поемете удара. Много по-евтино от своите конкуренти за идентично качество.
Ottima fattura, magari la pietra refrattaria più spessa sarebbe stata ottimale per la cottura
Отлична изработка, може би по-дебел огнеупорен камък би бил оптимален за готвене
Au déballage nous avons remarqué qu’un des coins était légèrement abîmé ce qui n’est pas très gênant en soit puisque nous avons mis la pierre avec l’arrondi abîmé au fond du four. La trappe d’accès à au fous devrait être basculente parce que en enlevant la trappe de visite, le four se refroidit très très rapidement.
При разопаковането забелязахме, че един от ъглите е леко повреден, което само по себе си не е много неприятно, тъй като поставихме камъка с повредената закръгленост на дъното на фурната. Вратичката за достъп до фурната трябва да бъде наклонена, защото с премахването на вратата за достъп фурната се охлажда много, много бързо.
Trop top, monte à 500 degrés, 1 Minute pour faire une pizza, bon, la première fois, on brûle un peut,mais il faut 2 utilisations pour être un vrai pro.ma note 15/10 , chacun garnit sa pizza, au four, et comme a la pizzeria mais la, c est maison. Prendre des granules spécial pizza, épicé et la ça donne un goût vraiment bon, je le recommande.
Твърде страхотно, вдигнете до 500 градуса, 1 минута, за да направите пица, добре, първият път, загаря малко, но имате нужда от 2 употреби, за да бъдете истински професионалист, моята оценка е 15/10, всеки гарнира пицата си, в фурната и като пицария, но тук е у дома. Вземете специални гранули за пица, пикантно и дава наистина добър вкус, препоръчвам го.
Um eine echte Neapel Pizza hinzubekommen, muss nicht nur die Oberhitze gut sein, sondern auch der Boden seine 400 Grad haben. Das ist mit dieser Methode sehr schlecht erreichbar. Man müsste sicher eine Stunde Vollgas heizen und dann nach einer Pizza, entweicht die Hitze an der Front, sobald man sie öffnet um die nächste reinzulegen. Habe mir doch einen Steinofen gebaut für weniger Geld, einfach nach Gym Ball Pizza Oven googeln.
За да се получи истинска неаполска пица, не само горната топлина трябва да е добра, но и основата трябва да има своите 400 градуса. Това е много трудно да се постигне с този метод. Ще трябва да загрявате на пълна газ за един час и след това след пица, топлината излиза отпред, веднага щом я отворите, за да поставите следващата. Построих тухлена фурна за по-малко пари, просто потърсете в Google Gym Ball Pizza Oven.
Cosa che abbiamo chiesto tutto potenziali clienti se funziona anche a legna...ricevendo risposte per niente compatibili con la domanda
Това е, което попитахме всички потенциални клиенти дали работи и с дърво...получавайки отговори, които изобщо не бяха съвместими с въпроса
Penso che i vari feedback negativi derivino esclusivamente da un errato utilizzo del forno, probabilmente per mancanza di esperienza. Questo non è elettrico, quindi per la pizza devi avere delle accortezze e un po di pazienza, almeno all'inizio. 1, farlo scaldare almeno una mezz'ora, anche se in dieci minuti raggiunge la temperatura, ciò non vuol dire che la piastra sia già calda a puntino. 2, Tenere il braciere sempre con pellet e, ogni 3/4 minuti aggiungerne una paletta. 3, Non aprire lo sportellino solo per curiosare, ma il tempo strettamente necessario per girare la pizza e ciò va fatto 3/4 volte ed in 5 minuti avrete una bella pizza perfetta. Io in venti minuti ne ho cotte 4 alla perfezione e non sono un pizzaiolo. Quindi per me il forno è da 5 stellle, anzi anche di più.
Мисля, че различните отрицателни отзиви произтичат изключително от неправилно използване на фурната, вероятно поради липса на опит. Това не е електрическо, така че за пицата трябва да внимавате и да имате малко търпение, поне в началото. 1, оставете да загрее поне половин час, дори и да достигне температурата за десет минути, това не означава, че чинията вече е идеално гореща. 2, Винаги дръжте мангала пълен с пелети и на всеки 3/4 минути добавяйте лопата. 3, Не отваряйте вратата само за да се огледате, а времето, строго необходимо за обръщане на пицата и това трябва да се направи 3/4 пъти и след 5 минути ще имате красива, перфектна пица. За двадесет минути сготвих 4 до съвършенство и не съм готвач на пица. Така че за мен фурната е 5 звезди или по-скоро дори повече.
Ottimo, la pizza viene perfettamente
Отлично, пицата става идеална
Eccezionale forno che permette di avere le pizze come in pizzeria! Comodissimo il metodo a pellet, il forno arriva a temperatura abbastanza velocemente e le pizze cuociono in un paio di minuti. Tre avvertenze: 1. infarinare bene la pala prima di metterci la pizza per poi infornarla per evitare che si attacchi; 2. girare ogni tanto la pizza durante la cottura (se no rischia di cuocere troppo da un lato); 3. fare attenzione a mantenere la temperatura del forno alta (se il fuoco non è ben alimentato scende abbastanza velocemente). Davvero un ottimo acquisto!
Изключителна фурна, която ви позволява да правите пици като в пицария! Методът на пелети е много удобен, фурната достига температура доста бързо и пиците се приготвят за няколко минути. Три предупреждения: 1. Набрашнете добре кората, преди да сложите пицата върху нея и след това да я сложите във фурната, за да не залепне; 2. обръщайте пицата от време на време по време на готвене (в противен случай рискувате да препечете едната страна); 3. внимавайте да поддържате температурата на фурната висока (ако огънят не е добре подхранен, тя пада доста бързо). Наистина страхотна покупка!
Il risultato finale delle pizza è abbastanza buona, l'unica difficoltà che abbiamo è a tenere il forno ad una temperatura molto calda con il sportello da davanti aperto, cosa necessaria per poter girare le pizze in continuazione (non siamo mai riusciti ad ottenere la massima temperatura, anche con il cassetto dei pellet completamente pieno, e dobbiamo soffiare aria da dietro per alzare le fiamme). In ogni caso il prezzo è buono in quanto include anche vari acessori, compresa una pietra refrattario che ho pagato 40 Euro da sola per il forno di casa.
Крайният резултат от пицата е доста добър, единствената трудност, която срещаме, е да поддържаме фурната на много висока температура с отворена предна врата, което е необходимо, за да можем да обръщаме пиците непрекъснато (никога не сме успявали да постигнем максимума температура, дори когато чекмеджето за пелети е напълно пълно и трябва да духаме въздух отзад, за да вдигнем пламъците). Във всеки случай цената е добра, тъй като включва и различни аксесоари, включително огнеупорен камък, който платих 40 евро само за домашната фурна.
Veramente una favola, l'unica pecca perde il calore tra una pizza è l'altra, xò tanta roba
Наистина приказка, единственият недостатък е, че губи топлина между една пица и друга, толкова много неща
Ottimo , facilissimo da utilizzare , altrettanto facile da pulire .. lo consiglio
Отличен, много лесен за използване, също толкова лесен за почистване.. Препоръчвам го
Una volta acceso il pellet nel bracere , il forno raggiunge i 400 gradi molto molto velocemente, la pizza cuoce in veramente poco tempo non più di 2 minuti.. bisogna girarla spesso, io personalmente non ho messo niente sulla pietra, solo farina nella paletta per non farla attaccare, veramente buona la pizza. Esce poco fumo, come un barbecue a legna. Nel giardino di casa è perfetto
След като се запалят пелетите в мангала, фурната стига много бързо до 400 градуса, пицата се готви за много кратко време, не повече от 2 минути... трябва често да се върти, аз лично нищо не съм слагала камъкът, само брашно върху шпатулата, за да не го атакува, пицата е наистина добра. Излиза малко дим, като при барбекю на дърва. В домашната градина е идеален
Comodo e funzionale forno per pizza. Cottura rapida e ottimale.
Удобна и функционална фурна за пица. Бързо и оптимално готвене.
Forno ben costruito e semplice da utilizzare. Consiglio vivamente l’acquisto del prodotto.
Фурната е добре сглобена и лесна за използване. Силно препоръчвам закупуването на продукта.
Ho preso questo prodotto come regalo e mio marito è impazzito! Usato 2 volte, molto facile e veloce, la pizza è davvero buona! Una volta arrivato in temperatura, mantiene la pietra calda senza problemi e si fanno pizze a ripetizione che cuociono velocissime. Il prodotto è semplice e carino, con una linea pulita.
Получих този продукт като подарък и съпругът ми полудя! Използвана е 2 пъти, много лесно и бързо, пицата е много добра! След като достигне температура, той поддържа камъка горещ без проблеми и можете да правите повторни пици, които се приготвят много бързо. Продуктът е семпъл и симпатичен, с изчистена линия.
Quest'anno sarà ricordato perché in tanti abbiamo iniziato a farci in casa pane pizza e altro, solo che con l'avvicinarsi dell'estate, cosa che rende quasi impossibile accendere il forno in casa, unito alla voglia di migliorarsi, mi ha spinto a voler provare un forno migliore, ma soprattutto da poter usare all'esterno. Appena arrivato si vede che è di buona fattura, sia dal peso che da tutti gli accessori, il tutto in acciaio. Arriva già con una pietra ollare, la pala, e altri accessori per grigliare nel forno. Il metodo di riscaldamento a pellet risulta intelligente, perché è poco costoso, facile da accendere, e in una decina di minuti è già arrivato oltre i 320 gradi, quasi come un forno da pizzeria. E i risultati si vedono, una pizza cucina in pochi minuti, basta girarla spesso. Con una sola carica del cassetto ho cucinato tranquillamente 2 pizze, ma tenendo rifornito il cassetto se ne possono cucinare molte in sequenza. Unica avvertenza, tenere ben infarinata la pietra ollare e la pala. Ottimo per chi vuole una pizza cotta come si deve, ma non ha la possibilità di farsi un forno a legna dedicato.
Тази година ще се запомни с това, че много от нас започнаха да правят хляб, пица и други неща вкъщи, само че с наближаването на лятото, което прави почти невъзможно да включим фурната вкъщи, съчетано с желанието да се усъвършенствам, ме тласна да искате да опитате по-добра фурна, но преди всичко такава, която може да се използва навън. Веднага щом пристигна, можете да видите, че е добре направен, както от теглото, така и от всички аксесоари, всички от стомана. Вече идва с сапунен камък, лопата и други аксесоари за печене във фурната. Методът за отопление на пелети е интелигентен, защото е евтин, включва се лесно и за десетина минути вече достига над 320 градуса, почти като пещ за пицария. И можете да видите резултатите, пицата се приготвя за няколко минути, просто трябва да я обръщате често. Само с едно зареждане на чекмеджето лесно приготвих 2 пици, но като поддържате чекмеджето заредено, можете да готвите много последователно. Единственото предупреждение е да държите сапунения камък и лопатата добре набрашнени. Отличен за тези, които искат правилно приготвена пица, но нямат възможност да имат специална пещ на дърва.
Ottimo forno a pellet... dopo averne acquistato un'altro prima di questo devo ammettere che questo è il migliore in commercio. Parlo di sperienza lavorativa è un ottimo forno. Arrivato com 4 giorni di aticipo personale cortesi. Davvero ottimo forno per pizze e anche per fare arrosto e il top in assoluto. Spero che questo commento sia stato utile, mi auguro che l'acquisto che farete ne soddisfa anche a voi
Отлична пелетна фурна... след като си купих друга преди тази, трябва да призная, че това е най-добрата на пазара. Говоря за трудов стаж, отлична фурна. Пристигна с 4 дни предварително, учтив персонал. Наистина отлична фурна за пици, а също и за печене и абсолютен връх. Надявам се този коментар да ви е бил полезен, надявам се покупката, която правите, да ви удовлетворява
Ottimo prodotto pizza ottima
Страхотен продукт, страхотна пица